Stock Photo, tags: van een - pbs.twimg.com

Verrassend eerbetoon van Brentford-fan aan Neal Maupay: Een “Maupay je bent een valsspeler” tatoeage

Stock Photo, tags: van een - pbs.twimg.com
Stock Photo – pbs.twimg.com

Een toegewijde Brentford-fan heeft woord gehouden en een unieke tatoeage laten zetten ter ere van Neal Maupay. De Franse aanvaller, die Brentford verliet nadat de club weigerde om zijn uitleenbeurt van Everton definitief te maken, is geliefd bij de fans.

Een fan had gezworen dat als Maupay op social media op hem zou reageren, hij een tatoeage naar keuze van de speler zou laten zetten.

Een uitdaging via sociale media wordt een tatoeage

Maupay hield woord en ging met de fan in gesprek en stelde een tatoeage voor met de tekst “Maupay you’re a cheat”, verwijzend naar een beschuldiging van een bekende AFTV-medewerker in 2020.

De fan, geïdentificeerd als Lewis, liet de controversiële zin tatoeëren en voegde Maupay’s Brentford-shirtnummer en shirtontwerp toe aan zijn arm.

Bij het zien van het eindproduct was Mauplay verbaasd en reageerde hij op sociale media met een verbaasde “Oh my f*****g god he really did it”.

https://twitter.com/nealmaupay_/status/1794325592340607366

Hij verliet Brentford nadat hij 49 doelpunten had gemaakt tijdens zijn twee periodes bij de club uit West-Londen. In een videoboodschap op sociale media uitte hij zijn diepe gevoelens voor Brentford FC. Neal Maupay sprak over zijn immense verdriet bij het vooruitzicht om te vertrekken van de gekoesterde voetbalgemeenschap die hem zoveel steun en vreugde had gegeven tijdens zijn tijd daar.

Onwrikbare steun van fans door inkt

Ondanks de ophef die zijn onconventionele tatoeageontwerp veroorzaakte, bleef Lewis standvastig in zijn bewondering voor Neal Maupay en uitte hij zijn diepgewortelde dankbaarheid jegens de speler voor het plezier en de inspiratie die hij Brentford had gebracht.

Deze opvallende tatoeage illustreert op krachtige wijze de innige band tussen de Brentford-fans en hun geliefde speler, Neal Maupay. Maupay’s impact op Brentford en zijn fans zal voor altijd geëtst worden als een unieke tatoeage, als eerbetoon van een toegewijde supporter aan de periode en nalatenschap van de speler.

Ondanks de controverse rond de boodschap van de tatoeage, toont de toewijding van Lewis de diepe band tussen de creativiteit van de artiest en de persoonlijke betekenis die tatoeages kunnen hebben. Dit verhaal belicht de unieke relatie tussen een fan en een voetballer en de blijvende invloed die Neal Maupay op Brentford en zijn fans heeft gehad, vereeuwigd met inkt door een toegewijde tatoeëerder.

Brentford

Brentford is a suburban town in West London, England and part of the London Borough of Hounslow. It lies at the confluence of the River Brent and the Thames, 8 miles west of Charing Cross. (wikipedia)

Neal Maupay

Neal Maupay is a French professional footballer who plays as a striker for Premier League club Brentford, on loan from Everton. (wikipedia)


Geef een reactie