Video Screenshot, tags: ink holli goldtooth tattoo haar - Youtube

Ink Master ster opent nieuwe tattooshop in haar woonplaats Middletown

Video Screenshot, tags: ink holli goldtooth tattoo haar - Youtube
Video Screenshot – Youtube

Holli Strobel, die bekendheid verwierf door haar deelname aan Ink Master van het Paramount Network, heeft toestemming gekregen om Goldtooth Tattoo te lanceren. Deze nieuwe studio komt op 466 Main St. in Middletown, meer bepaald op de kruising van Washington Street en Route 66.

De reis en het succes van Strobel

De branding van de studio is geïnspireerd op Strobel’s kenmerkende “Gold Tooth Gang” tatoeages, met het kenmerkende gouden tandontwerp dat ze vaak gebruikt in haar kunstwerken.

De in Middletown geboren Strobel begon haar reis als tatoeëerder nadat ze haar opleiding in Middlefield had afgerond. Twee jaar geleden richtte ze haar eerste studio, Gold Tooth, op. Nadat ze met haar man Alexander naar Middletown was teruggekeerd, herontdekte het stel hun genegenheid voor de stad.

Ze kozen ervoor om er hun thuis van te maken, omdat ze de belangrijke positieve veranderingen waarderen die het gebied de afgelopen tien jaar heeft ondergaan. Strobel begon haar carrière als tatoeëerder met een stage bij Connecticut Ink in Middlefield in 2012.

Hoewel ze de afgelopen tien jaar naar verschillende landen is gereisd om haar vak uit te oefenen, is ze in Connecticut blijven wonen. De opmerkelijke vaardigheid en toewijding van Strobel zorgden ervoor dat ze twee keer meedeed aan Ink Master, eerst in het seizoen 2019 Battle of the Sexes en daarna in het seizoen 2021-2022 all-stars.

Hoewel ze haar bedenkingen had en aanvankelijke uitnodigingen afwees, besloot ze uiteindelijk toch auditie te doen en koesterde ze de unieke kansen en vriendschappen die ze door de show kreeg. Strobel, een zelfverklaarde tatoeagefanaat, heeft maar weinig huid ongemarkeerd gelaten.

Haar gevarieerde portfolio laat stijlen zien zoals traditioneel, new school, aquarel, portret en zwart-grijs realisme.

Ze houdt vooral van neo-traditionele ontwerpen vanwege de mix van creatieve vrijheid en realisme. Strobel staat bekend om haar expertise in verschillende tatoeagestijlen en wordt vaak maanden vooruit geboekt.

Ik heb veel traditionele dingen omdat ik van de stijl hou en van hoe die standhoudt.

Holli Strobel

Strobel heeft gemerkt dat de houding ten opzichte van tatoeages aanzienlijk is veranderd, vooral onder medische professionals. Veel medisch personeel dat oudere patiënten helpt die de levendige kunst bewonderen, behoren tot haar klantenkring. Deze verschuiving weerspiegelt een bredere acceptatie van lichaamskunst in professionele omgevingen en moedigt meer mensen aan om hun passie voor tatoeages te omarmen dan vorige generaties.

Haar man, Alexander Strobel, vertelt over haar toewijding aan het tatoeëren en haar oprechte band met klanten. Elke sessie met haar voelt uniek en speciaal. Ook al is ze beroemd op tv, ze blijft nuchter. Sommigen herkennen haar en voor anderen is ze een aangename verrassing.Geef een reactie